Kai šaldytuve rimtesniems pietums yra mėsos tik vienam geram kotletui…
Ir kai nėra to blogo, kas neišeitų į gerą…gaunasi visai neblogai ir skaniai! 🙂

Reikės:
– veršienos faršo;
– morkų (proporcingai šiek tiek daugiau nei mėsos);
– kiaušinio;
– mėgiamų prieskonių;
– džiūvėsių.

Gaminam įprastai:
smulkia burokine tarka sutarkuojam morkas, apkepam ant aliejaus. Į mėsą mušam kiaušinį, sudedam iškeptas morkas, beriam prieskonius. Imam nedidelį rutuliuką mėsos, padarom nestorą mažą kotletuką, kurį apvoliojam maltuose džiūvėsiuose. Ir iškepam ant nedidelės ugnies.
Kotletukai dėl morkų gausos įgauna labai gražią spalvą.

Patiekiam su mėgstamu garnyru.