Blynai, blynai ar yra vaikų, kurie nevalgo blynų? Mūsų šeimynoje dažnai kepami blynai, tad pasidalinsime vienu iš mūsų mėgstamų blynų receptu, blynus galima valgyti su grietine, jogurtu, uogiene ir dar tik kuom sugalvosite 🙂

Receptas:
– 300 g,  9 proc. varškės;
– 200 g, 15 proc. grietinės;
– 2 kiaušiniai (naudoti L dydžio);
– 1 šaukštas su kaupu speltos pilno grūdo miltų;
– apie 100 g Malsenos „Self raising“ miltų.

Gaminome taip:
– Trynius atskirti nuo baltymo, varškę išplakti su kiaušinių tryniais ir grietine.
– Į išplaktą masę dėti miltus ir išmaišyti su šaukštu.
– Įmaišyti lėtai išplaktus kiaušinio baltymus.

Kepėme su lydytu sviestu.

Skanaus!